ELEKTRISCH VERWARMEN IS DE TOEKOMST, DUURZAAM EN BETAALBAAR

electrische radiatoren,muurverwarming,accumulatie,ecologisch

Ready for the next Generation !

 

 

 

 

 

.

DE NIEUWE GENERATIE ELEKTRISCHE INERTIE VERWARMINGEN

Radiatoren hebben decennialang in miljoenen huisgezinnen, kantoren en openbare gebouwen trouw hun dienst gedaan als dé verwarming bij uitstek.

Helaas de tijden veranderen en moeten wij van de fossielen brandstoffen af...

Daarom is er een nieuw type radiator ontwikkeld dat met warmte-opslag werkt zonder gebruik van fossielen brandstof.

Deze radiatoren verschaffen minstens hetzelfde comfort als een traditionele verwarming, maar zonder het ongemak van een ketel en verwarmingsbuizen

Zie hieronder de verschillende soorten en maten zeer luxueuze radiatoren.

Let wel op: uw ruimten moeten voldoende dimensioneert zijn, dwz de verwarmingen van voldoende vermogen (Watt) voorzien worden om een LAAG verbruik te bekomen. (Zo moeten ze maar kort van stroom worden voorzien om de ruimte op temperatuur te houden)

Alle radiatoren worden standaard geleverd met een snoer en stekker van 1,5 meter lang. De radiator is namelijk 2-zijdig op te hangen. Er is dus geen voor af achterzijde. Uiteraard kan u ook de radiator rechtstreeks met stroomaansluiting verbinden zonder de stekker.

De zogenaamde lamellen (of luchtkanalen) en afwerking zijn gelijk aan elkaar. Deze combinatie zorgt ervoor dat energie efficiënt wordt omgezet in warmte door deze warmtewisselaar.

Alle radiatoren zijn standaard uitgerust met een X3D radiosturing voor draadloos connectie met thermostaat. U heeft nog enkel een thermostaat nodig voor een aangename klimaatregeling. maar u kan ook kiezen voor een ingebouwde SmartHeat thermostaat.

Elke ruimte wordt normaal voorzien van een draadloos thermostaat zodat heel uw woning een aangepaste temperatuur en een aangenaam klimaat heeft.

 

Al onze radiatoren werken op 230 Volt en dus ook kunnen werken met zonnepanelen.

 

De elektrische Inertieradiator met warmte-opslag is ongetwijfeld het efficiëntste van alle elektrische verwarmingingssystemen

typen en afmetingen thermoheat b

Berekend met plafondhoogte 2.5 m.

Dit zijn algemene adviezen voor deze verwarmingen. Neem contact met ons op voor een passend advies en prijzen.

Standaard Ral kleur: RAL 9010

Alle andere RAL kleuren zijn op aanvraag leverbaar

Al onze radiatoren kunnen ook voorzien worden met een ingebouwde SmartHeat thermostaat

Deze is simpel te bedienen alsook programmeerbaar, zelfs op afstand.  

FlexiSmart-Reglerkopie
Screen Shot 12-26-22 at 05.42 NA
Logo Smartheat
electrische radiatoren,muurverwarming,accumulatie,ecologisch

Magnetisch DESIGN COVER
Radiatoren met lamellen aan de voorzijde zijn al vele tientallen jaren bekend. De vraag naar optisch waardevollere oppervlakken of naar een alternatief ontwerp neemt echter steeds meer toe.
Met het designfront voldoen we aan deze vraag. Een nieuwe ontwikkelde cover met een helder, modern oppervlak is nu ook in ons assortiment.

Screen Shot 10-29-22 at 11.16 AM
AFB_elegance_rf_02 png

De klassieke elektrische handdoekhouder/droger

badkamerverwarming

 

In twee grootten leverbaar - tot 6 m² of tot 15 m² – is de badkamerverwarming BH114E resp. BH116E met KTX2-regelaar een eenvoudig alternatief voor onze hoogwaardige variant met chamottesteen.

Hier fungeert een thermische vloeistof als warmtemedium, dat met een elektrische verwarmingspatroon wordt verwarmd. Deze geeft de warmte via de verwarmingsbuizen in de kamer af.

-Eenvoudige bediening
-2-uurs timer
-regelbare oppervlaktetemperatuur van 30 tot 60°C
-zonder monteur te installeren

HOOGRENDEMENT VERWARMINGSTECHNOLOGIE

 Verwarmingssystemen: solide in constructie en perfect tot in detail

Wij berekenen aan hand van de afmetingen van uw woon ruimte of plaatsen welke toestellen en vermogens u nodig heeft. Dit is noodzakelijk om een aangename warmte te creëren met een zo laag mogelijk verbruik. De prijzen zijn rechtstreeks fabriek, zo ook de levering, daardoor krijgt u bij ons de laagste prijs! Bovendien is de levering vanaf 5 radiatoren altijd inbegrepen in de prijs.

Eenvoudige installatie

De plaatsing van een THERMOHEAT verwarmingssysteem is uiterst eenvoudig en modulair (het is niet nodig alles in een keer aan te kopen, vooral bij verbouwingen. Het volstaat dat u beschikt over stopcontacten of aftakdoos. Ook kunnen de radiatoren eenvoudig weggenomen worden bij eventuele behang of schilderwerken.

Het systeem vraagt bovendien geen enkel onderhoud! In tegenstelling tot andere verwarm-systemen zijn onze verwarmingen 100 % proper en veilig voor de gezondheid.

Geen gevaar op vergiftiging, geen luchtvervuiling, geen stof of droge lucht

Onze nieuwe generatie ECO-heating  radiatoren met geheugen-kern behoren tot de energiezuinigste verwarming op dit moment: de technologieën zijn 3 in 1.  Deze hebben een efficiëntie van 100% in vergelijking met ongeveer 70% voor verwarmingen op gas en olie. Dus veel efficiënter.

Enkele beelden van de kwaliteitscontrole van onze radiatoren

Screen Shot 03-13-23 at 07.46 PM

Offerte aanvragen

Nota: vraag een vrijblijvend offerte aan via CONTACT Formulier

THERMOHEAT
BETAALBARE INERTIE VERWARMING, OOK IN VERBRUIK

electrische radiatoren,muurverwarming,accumulatie,ecologisch

ALTIJD
FABRIEKSPRIJZEN

electrische radiatoren,muurverwarming,accumulatie,ecologisch

THERMOHEAT
7/7 HELPDESK

electrische radiatoren,muurverwarming,accumulatie,ecologisch

LEVERING RECHTSTREEKS
FABRIEK NAAR KLANT

Veel bedrijven verkopen hun verwarmingen via een vertegenwoordiger!  Hierbij betaalt u als klant de resulterende kosten, verkoop- provisie en reclamekosten die bij de verkoopprijs gerekend worden.

Omdat we geen  veldmedewerkers hebben en daarom deze hoge verkoopcommissies en advertentiekosten niet hoeven te betalen, maar dankzij de online verkoop enkel lage advertentiekosten hebben, zijn onze nieuwe generatie radiators daardoor lager geprijsd. Dat zijn besparingen die we doorgeven aan onze klanten door lage ‘doe het zelf’ prijzen!  Waarom 'doe het zelf' ? Omdat het zeer simpel is om onze verwarmingen te plaatsen! Bovendien worden ze kant en klaar geleverd compleet met ophangsysteem, pluggen en schroeven. Uiteraard hebben wij de mogelijkheid om zowel afbraak oude verwarming als het plaatsen te voorzien.

Al de radiatoren van het type 'SMART' zijn is reeds voorzien van een radiosturing standaard ingebouwd of een ingebouwde smart thermostaat.

 

thermoheat voor zwart achtgr
electrische radiatoren,muurverwarming,accumulatie,ecologisch

THERMOHEAT is een onderdeel van Accumo  BV groep met gezamenlijk invoer/aankoop/verkoop van dat type energiezuinige verwarmingen. geproduceerd in Duitsland.

OVER THERMOHEAT

THERMOHEAT INERTIE warmte-oplag radiatoren worden in Duitsland ontworpen en gefabriceerd. Wij informeren u graag over deze Nieuwe Generatie Warmte-Opslag radiatoren, ook wel inertie radiator genoemd. Wij leveren en installeren indien nodig uw verwarming bij u thuis.

CONTACT

Accumo BV
Heivinkstraat 26
3520 Zonhoven
België
T: 0032 472 81 2424
T: 011 650 002

www.thermoheat.be
info@thermoheat.be